Nieuws

Start verkoop Berkel Centrum West

In 2021 wordt aan de westzijde van het sprankelende centrum van Berkel en Rodenrijs een start gemaakt met het nieuwbouwproject Berkel Centrum West. In Berkel Centrum West worden (luxe) appartementen, winkels, restaurants en vrijetijdsbesteding gerealiseerd. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan en starten binnenkort met de verkoop van Berkel Centrum West. Op woensdag 14 oktober gaat het allereerste gebouw Alluvium in de verkoop

Berkel Centrum West

In Berkel Centrum West komen 170 koop- en huurappartementen De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. De verhuur van de (middeldure) huurappartementen start ongeveer een half jaar voor oplevering. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en Leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé parkeerplaatsen voors uitgebreid.

Digitale start verkoop

In verband met de corona maatregelen vindt de start van verkoop van de diverse appartementen digitale plaats. Belangstellende  kunnen op de website ( www.berkelcentrumwest.nl ) de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier downloaden.