Nieuws

Walther van Leeuwe Associate Partner bij Waaijer Projectrealisatie

Wij zijn verheugd Walther van Leeuwe (1976) per 4 april te verwelkomen als Associate Partner bij Waaijer Projectrealisatie. Walther heeft ruim 23 jaar ervaring in complexe vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Hij zal zich met name bezighouden met de acquisitie en ontwikkeling van nieuwe projecten.

Waaijer Projectrealisatie heeft de ambitie om, in lijn met de groeiende orderportefeuille, haar partnerteam de komende jaren te versterken. Met Walther nemen wij de volgende stap in het realiseren van onze groeiambitie. De huidige partners zijn Rob Waaijer (partner sinds 1992), Maikel Ruhl (partner sinds 2017) en Peter van Swam (partner sinds 2021).

Walther van Leeuwe: “Ik heb het genoegen gehad om als Head of (re-) development & Transformation bij Syntrus Achmea Real Estate en Ontwikkelingsmanager bij Provast en ING Real Estate Development te mogen werken aan complexe binnenstedelijk ontwikkelopgave, zoals House Modernes te Utrecht, Markthal Rotterdam en Amadeus Den Haag met mixed use-, commerciële, zorg- en woonfuncties. Ik kijk er naar uit om in mijn nieuwe rol samen met het geweldige team van Waaijer Projectrealisatie invulling te geven aan de uitdagingen en kansen die er momenteel zijn in de vastgoedmarkt om te komen tot duurzame en leefbare plekken.”

Waaijer Projectrealisatie is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in de (her)ontwikkeling van (complexe) binnenstedelijke projecten én gebiedsontwikkeling aan de randen van de stad. Toonaangevende projecten van Waaijer Projectrealisatie zijn onder andere het mixed-use project ‘Berkel Centrum West’ in Berkel en Rodenrijs, het wooncomplex ‘De Boezem’ in Rotterdam en de gebiedsontwikkeling ‘Tuindershof’ in Pijnacker.

W van Leeuwe