Nieuws

De Graaf komt naar Landgoed Driessen Waalwijk

‘De Graaf’ is de naam van een kleinschalig project van 8 vrijstaande en 8 twee-onder-één-kapwoningen in de nieuwe wijk Landgoed Driessen in Waalwijk. Zaterdag 5 maart is de start verkoop bij Van de Zande Makelaardij.

Dit fraaie deelplan van Landgoed Driessen telt in totaal 16 exclusieve en zeer ruime woningen op royale percelen, allen voorzien van een garage en parkeren op eigen terrein. Opvallende kenmerken zijn bijvoorbeeld de bijzondere siermetselwerkverbanden en de rijke kleurvariatie in baksteen. Daarnaast geven de iets verdiepte kozijnen de woningen een speels en luxe uitstraling.

Ook het wooncomfort is hoog met een woonoppervlakte vanaf circa 153 m2. Daarnaast hebben de woningen een hoog afwerkingsniveau. De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming). De indeling is eigentijds en biedt voor elk wat wils. Een gezellige woonkamer met open keuken, minimaal 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een separaat toilet op de 1e verdieping en een ruime zolder die kan worden ingericht als vierde slaapkamer. De woningen zijn ook nog te vergroten door diverse uitbouwmogelijkheden.

De verkoopprijs van deze 16 luxe woningen is vanaf € 299.850,- vrij op naam.

Zaterdag 5 maart is de start verkoop van deze woningen, van 10.30 tot 12.00 uur kunnen belangstellende de verkoopbrochure met prijslijst ophalen bij Van de Zande Makelaardij, Grotestraat 344 in Waalwijk.

Benieuwd naar ‘De Graaf’? Voor een nadere kennismaking kijk op www.degraafwaalwijk.nl