Nieuws

Centrumplan De Winkelier bereikt hoogste punt

Op vrijdag 28 augustus 2015 is met alle bij het project betrokken partijen het hoogste punt van het centrumplan ‘De Winkelier’ gevierd. 

Met de realisatie van centrumplan De Winkelier krijgt het pittoreske centrum van De Lier er een hoogwaardig gebouw bij. De dorpse schaal van het ontwerp sluit naadloos aan op de bestaande bebouwing in het centrum. De ruwbouw van alle verdiepingen is inmiddels gereed en het gevelmetselwerk is vrijwel op hoogte. Het hoogste punt is feestelijk gevierd in het bijzijn van de particuliere belegger, de architect, de aannemer en overige betrokken.

Het centrumplan ‘De Winkelier’ is ontwikkeld door VOF De Winkelier, een samenwerking tussen  Waaijer Projectrealisatie en  MAB Development. Het project bestaat uit een supermarkt met een bruto vloeroppervlak van 2.500 m2, vier winkelunits met een totaal bruto vloeroppervlak van 535 m2, een parkeergarage met een capaciteit van 53 parkeerplaatsen en 17 huurappartementen met een gemiddeld woonoppervlak van 90 m2.

Het centrumplan ‘De Winkelier’ bevindt zich op de ‘kop’ van de Hoofdstaat in De Lier. De supermarkt is verhuurd aan Albert Heijn en de winkelunits aan Gall & Gall en bakker van Maanen. Voor de laatste twee winkelunits zijn meerdere serieuze gegadigden. De bouw  wordt verzorgd door Bouwbedrijf De Vries en Verburg uit Stolwijk. De oplevering staat gepland in december 2015.