Nieuws

Maikel Ruhl MSc MRE partner bij Waaijer Projectrealisatie

Maikel Ruhl MSc MRE is per 1 januari 2017 toegetreden als partner bij Waaijer Projectrealisatie. Met de wijziging naar een partnerstructuur zet Waaijer Projectrealisatie een belangrijke stap in de verdere groei van de onderneming.

Waaijer Projectrealisatie is sinds 1992 een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in (her)ontwikkeling van binnenstedelijke gebouwen. Toonaangevende projecten van Waaijer Projectrealisatie zijn onder andere ‘s-Gravenhout in Nootdorp, Park Allemansgeest in Voorschoten, centrumplan De Winkelier in De Lier en De Frederik in Wassenaar.

Maikel is partner geworden naast Rob Waaijer die vanaf de oprichting enig aandeelhouder en bestuurder van Waaijer Projectrealisatie was. In de afgelopen vijf jaar heeft Maikel in dienst van Waaijer Projectrealisatie bewezen met daadkracht spraakmakende en complexe binnenstedelijke projecten succesvol te kunnen acquireren en ontwikkelen. In deze periode heeft Maikel ook de Master of Real Estate gevolgd waarbij hij de scriptiejaarprijs won. De partners van Waaijer Projectrealisatie blijven hét aanspreekpunt van de door hen aangestuurde projecten tijdens het gehele ontwikkelingsproces.