Nieuws

Tuindershof in verkoop

Het is zover: de verkoop van Tuindershof fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online ( www.tuindershof.nl ). Het doorgeven van je voorkeuren gaat online .

Tuindershof wordt een nieuwe wijk in Pijnacker met veel groen, variatie en een vriendelijke, dorpse sfeer die nadrukkelijk aansluiting zoekt bij het bestaande dorp. De verschillende woningontwerpen refereren met hun compositie, kleurstelling en details naar de woningen die Pijnacker sieren. Het stedenbouwkundig ontwerp van HUD urbanism & design heeft de Tuindershof vier sferen meegegeven. Aan de doorgaande Tuindersweg is dit een dorp-stedelijke wand, waarachter de meer intieme woonstraatjes liggen verscholen. Daarachter kronkelt het water van de Meander in een ras en groen profiel - hier liggen de vrijstaande en twee-onder-een-kappers, en aan de overzijde komen de meer landelijke woonerven.Het natuur-inclusieve, landschappelijk ontwerp is van de hand van Sant & Co, en het geheel onder supervisie van Wissing.

De Tuindershof is een nieuwe ontwikkeling van BPD, Kavel Vastgoed en Waaijer Projectrealisatie en gaat gebouwd worden door Waal.