Nieuws

Wethouder geeft startsein aan De Graaf Landgoed Driessen Waalwijk

Waaijer Projectrealisatie en Kleijngeld Bouw Onderhoud Ontwikkeling vierde afgelopen vrijdag 9 december op feestelijke wijze de officiële start van de bouw van het project ‘De Graaf’ in Landgoed Driessen Waalwijk

De Graaf bestaat uit 8 twee-onder-één kapwoningen en 8 geschakelde vrijstaande woningen. Met de komst van De Graaf krijgt Landgoed Driessen een belangrijke kwaliteitsimpuls en wordt het deelplan ‘De Bibliotheek’ als woongebied verder vormgegeven.

De woningen zijn gelegen in een hof en worden deels omringd door een groene wadi. De Hollandse stijl geeft de woningen een eigen gezicht. Opvallende kenmerken zijn bijvoorbeeld de bijzondere metselverbanden en de rijke kleurvariatie in baksteen.

Wethouder mevrouw J.C.R. Keijzers-Verschelling van de gemeente Waalwijk legde met een hijskraan een vloerelement op de fundering als een symbolisch startsein van de bouw van De Graaf. Na de officiële handeling was er gelegenheid om met alle kopers en relaties een toost uit te brengen op een voorspoedige bouw.

De Graaf is bijna uitverkocht! Er zijn nog 2 geschakelde vrijstaande woningen beschikbaar. De verkoop wordt verzorgd door Van de Zande Makelaardij n Waalwijk.

Benieuwd naar ‘De Graaf’? Voor een nadere kennismaking kijk op www.degraafvanwaalwijk.nl